Verbouwing Bunkerschip

Werk: Interne verbouwing dek één + winkel bunkerschip Heijmen te Millingen aan de Rijn

Opdrachtgever: Hubbers Interieurmakers te Leuth


Dek één was totaal gestript om er een vergader- en kantoorruimte in te creëren, inclusief een keuken en een slaapplaats voor de nachtdienst. De werkzaamheden van Viro bestonden uit het compleet nieuw inrichten van de ruimte door middel van metalstud wanden en plafonds, inclusief het verzorgen van het timmerwerk en het sausklaar opleveren van de wanden.

De moeilijkheidsgraad van het gehele werk was dat het een boot betrof welke in het water lag. Zodoende kon ik het waterpas wel in de hoek zetten en was het met meetwerk en op het 'oog' een hele klus om te voltooien en te zorgen dat er aan de voorschriften wat betreft vlakheid en rechtheid werd voldaan. Toch is dit project succesvol verlopen en kunnen we met zijn allen trots zijn op het eindresultaat.

De plafonds in de winkelruimte werden gedemonteerd en voorzien van een nieuwe tegel, type Hygiëne, welke makkelijk schoon te houden is door middel van een waterafstotende laag.